Choď na obsah Choď na menu
 


Poradňa

 Poradna 

 

 

Do komentárov píšte s čim si neviete dať rady alebo to, čo by ste chceli na tejto stránke mať.

pejsek

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Re: Nemecka doga

(Tina, 13. 5. 2013 17:55)

Je možné že nejaký dávnejší predkovia psíkov mohli byť ridgebackovia alebo je to len normálny bežný jav o ktorý sa netreba zaujímať a sú to normálne zdravé šteniatka :)

Re: Nemecka doga

(Tina, 15. 11. 2013 13:52)

To by sopm musela ten pás vidieť :) može to byť aj nejaká anomalia alebo je to proste len tak vrodené po veľmi dávnych predkoch a netreba sa ničoho obávať :)

Uteká nám pes

(Antonia, 15. 5. 2013 12:41)

Dobrý den chcela by som radu ako na psa ktorý uteká...ale uteká len vtedy ak nie je nik doma ak sme doma alebo len jeden člen je doma ale ako náhle ideme preč a to ideme lebo ideme do práce tak on utečie a robí neplechu po celej dedine a to je veľký pes...všetko sme zahradili aj tak utečie do vtedy bude buď hrabať alebo dobíjať kým neutečie...nevieme prečo inač je poslušný ale s týmto si nevieme rady a budeme ho musieť dať preč ak sa to nezmení...nechceme ho dávať na reťaz...ako ho naučiť aby neutekal...dostatočne sa mu venujeme hrajeme sa sním ma aj pohyb ale to asi niečo iné za tým je ked uteká len vtedy ked nie je nik doma....

ďakujem za skoru opoved

Re: Uteká nám pes

(Tina, 15. 11. 2013 13:50)

Vášmu psíkovi len stači dať poriadne najavo že sa to nerobí. Skúste ho pozorvať keď budete doma niekde z okna a keď sa bude snažiť utiecť treba rýchlo upútať jeho pozornosť a upozorniť ho že to čo išiel urobiť je zlé :)

tahaci problem

(quite, 26. 10. 2013 9:54)

ahoj, s ťahaním som mala tiež problémy. psovi nikdy nesmiete dovoliť aby vás ťahal. keď vás potiahne tak mu silno trhajte vodítkom. tak bude musieť spomaliť . a vždy ku tomu aj povel. zo začiatku to nepôjde, bude protestovať a skúšať ale musíte vydržat. ak to raz nesplníte, môžete začať odznova. ja som svôjho psa naučila a to relatívne rýchlo. good luck :D

Uteká nám pes

(Terezia, 9. 8. 2013 21:05)

Ked ste hovorili ze má dostatok pohybu aj iných vecí napadá ma len to že dôvodom na útek sú fenky,možno by pomohla kastrácia.
Môj pes tiež utekal a pritom mal jedlo aj dostatok pohybu a nakoniec sme zistili že má štenata.

BULLDOG

(IGOR, 21. 1. 2013 16:21)

DOBRY DEN,MAM 7 MESACNU FENKU ANG.BULLDOGA,BYVAME V BYTE A NAUCILI SME JU IST NA POTREBU NA KRYTY BALKON,PROBLEM POCIVA V TOM ZE CEZ BAKON NAM DO BYTU VELMI TAHA A MAME TU ZIMU TAK BALKON STALE ZATVARAME A KED VIDIME ZE SA MOTA PRED DVERMI NA BALKON TAK HNED UTEKAME OTVARAT.NA BALKONE AJ ZERIE A KED SU DVERE ZATVORENE A CHCE JEST TAK ZABRESE PRED DVERMI ABY NAS UPOZORNILA ALE NA POTREBU NIKDY NEZABRESE ANI NEKNUCI NIJAKO NAS NEUPOZORNI A UROBY SI PORTEBU STALE PRED DVERMY ,PROSIM VAS O RADU AKO JU NAUCIT ABY NAS UPOZORNILA KNUCANIM BRECHOTOM ALEBO SKRABANIM NA DVERE,VOPRED DAKUJEM

Re: BULLDOG

(Tina, 2. 2. 2013 20:51)

Možno vám pomože toto : Neviem či váš pes vie zaštekať na povel .. ak áno tak keď uvidíte že sa pred dverami kruti tak jej dajde povel štekaj a keď zašteká pustíte ju von ... nič neslubujem či to pomáha ale za pokus to stojí :)

Re: BULLDOG

(Ivan Ivanic, 1. 8. 2013 11:59)

javiem zeto neni rdamam 38rokou som ciastocni invalid ale dokazemsa onu postarat mame velki dvor a este veciu zahradduviem zejeto tazke rzhohodnutie napistemi prosim cislo lebo odpisovat neviempotelefone sa lepsie rozhodnemeprajem vam avasmupsikovyvelazdravycka

novy psik

(julia , 8. 7. 2013 1:37)

tak za prve, musite okamzite presat sa maznat zo stenitkom. ked ma jeden ma aj druhy. jeden ma kost aj druhy ma. nesmiete robit medi nimi ziadne rozdiely lebo budu ziarlit. a nezabudajte , ste sef, a sefovi sa neodvrava.

PRECO STALE steka.

(JULIA, 8. 7. 2013 1:34)

mam 8 mesacnu cyri a stala sa svedkom zrazenia mojej male sestricky . cely dn bola zalezena pod postelov a vrcala na nas. a aj ked vyliezla a chcela som ju pohladit utirkla spat. ano , verím tomu ze psi mozu mat mory a je to aj vedecky preukazane ze psi naozaj snivaju.

jedlo a stekot

(julia, 8. 7. 2013 1:26)

ahoj, aj ja mám psa s takým istým problémom. Volá sa Cyri a má 8 mesiacov. S tým jedením je ľahká pomoc: náhubok . možno mám to príde ako obmedzovanie slobody psa ale lepšie ako otrava,nie?
a s tým štekaním, nesmiete ju za to byť. je to vyvolané strachom, ktorý jej dáva aj sám majiteľ. nesmiete psa trhať škubať ani po ňom kričať. zbytočne len cíti váš strach a preto má strach aj on. najlepšie je prejsť okolo ako keby tam nikto nebol a nedovoliť psovi, aby sa znepokojoval. pes nepojde s hysterkou, pôjde s pokojným človekom, ktorý vie čo robí a nebojí sa. mám spoľahlivo vyskúšané že čim viac psa ťaháte a nervačite tým viac v vas pes stráca dôveru a nespolupracuje. a ešte par typov: psovi nikdy nedovoľte sa zavesiť na vodíkovo ale cukajte s ním. tak to nemôže odignorovať. a hlavne nedovoľte psovi sa s vami dohadovať. ste šéf a basta. už len to cerenie dokazuje, ze si vás neváži.
typ dva: požičiavajte psa druhým ľuďom nech vidí že niesu iba ty zlí.

agresívni jazvečík

(zuzana, 11. 4. 2013 12:16)

Mám problem zo svojím psíkom je agresívni na svojich súrodencov nie stále ale občas. Ale keď sa chytia tak poriadne a máme ich problem oddeliť dostanu obaja po zadku ale málo kedy to na nich platí a môžeme kričať na nich a oni nás ignorujú . Inak je prítulni a rád sa mazná len má dni keď je najradšej sám bez súrodencov sú dve feny a 3 psy a neznáša sa len zo psami. ďakujem za radu

Re: agresívni jazvečík

(Tina, 29. 4. 2013 21:18)

Zoberte agresivneho jazvečíka do jednej izby a druhého do inej, dajte ich na vodítko aprídte do jednej miestnosti naraz s oboma keď ačnu byť agresívny oddeľte ich a budte s nimi minútu sami a potom to opakujte dookola dovtedy, kým ich to neprestane baviť. Dúfam že vám to pomože :)

Agresívne šťeniatko

(Zuzana, 7. 4. 2013 19:47)

Dobrý deň. Pred 2 ma týždňami som si doniesla fenku amstaffa (2 a pol mesiaca) . Všetko by bolo v poriadku je milá, hravá, rozumná. Jediná vec čo ma trápy je to že začala byť dosť agresívna ak sa sňou chce niekto pomazliť nebodaj ju nachvíľku zodvihnúť na ruky automaticky útočí a vidno na nej že to nemyslí ako súčasť hry. Dnes som jej dala trošku aj po zadku pretože po mňe vyštartovala keď som ju držala hoci viem že to neni dobrá metóda ale keď to prehnala nereagovala na zvýšený hlas ani napomenutie tak som ju capla a teraz leží a pozerá namňa ako som si niečo také mohla dovoliť. Má dostatok hračiek aj pohybu vždy sa snažím ju dáko zabaviť aby sa nenudila a nezačala si robiť čo chce. Mám ju veľmi rada a nechcem aby sa také veci opakovali. Ďakujem za radu.

Re: Agresívne šťeniatko

(Tina, 29. 4. 2013 21:15)

Veľmi vám na toto neviem dať takúporiadnu radu ale skúste si zaobstarať niečo čo vidá nejaký neprijemný zvuk alebo ho vidajte vy a to vtedy keď začne byť agresívna. :)

Vzrast

(Majka, 7. 4. 2013 17:08)

Dobrý deň. Chcela by som sa poradiť, či neviete náhodou akého vzrastu bude tento psík: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=482875511775413&set=pb.100001589042114.-2207520000.1365345620&type=3&theater fotka je verejná na FB ,takže by vám ju malo ukázať. Píšu tam komentáre k fotke psíka, že stredného vzrastu. Bojím sa, že či to nebude veľký pes ako napr. nemecký ovčiak. Prosím pomôžte mi, pretože do bytu určite takého psíka nechcem a nemôžem zobrať. ĎAKUJEM vám za odpoveď vopred.

Re: Vzrast

(Tina, 29. 4. 2013 21:13)

Vačšinou sa podľa šteniatkanedá určiť vzrast kvoli tomu že je to kríženec ... dokáže to zistiť len odborník :)

poblem psika s haranim feniek

(laura, 29. 3. 2013 7:52)

mam problem so psikom teraz ked sa fenky haraju...ako mozem aspon trochu skrotit jeho pudy aby sa kazdu chvilku nepytal von aj napriek tomu ze nejde o vykonanie potreby ale o haranie feniek...? kastraciu momentalne odmietam...je teda este nejaka moznost ako ho trochu skrotit...? dakujem za odpoved...

Re: poblem psika s haranim feniek

(Tina, 29. 4. 2013 21:11)

Nie ... na toto nieje žiadna pomoc :) ono to o pár týždňov prejde :)


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »